Minden siker forrása a tanulás.

Önbizalom növelés személyiségfejlesztés, kommunikáció fejlesztése, motiváció

· Személyiségfejlesztés · Kommunikáció fejlesztése · Könyvek · Célkitűzés · Kiégés ellen · Célok kitűzése és elérése · Lelki béke ·
 

kód: S25
cím: Babilon leggazdagabb embere
szerző: George S. Clason
kiadás éve: 2003
kategória: Motiváció
oldalszám: 136
ár: 1 450,- Ft

 

     << vissza

     Kedvezmény

     Gyors megrendelés

     Könyvlista

 

Babilon leggazdagabb embere

Jövőd ígérete úgy vetül eléd, ahogy a távolba vesző út kanyarog a vándor előtt. Utad becsvággyal van kikövezve, s vágyakkal, melyeket meg akarsz valósítani.

Ahhoz, hogy valóra váltsd az álmaidat és a vágyaidat, meg kell tanulnod bánni a pénzzel, Ehhez ajánlom a következő oldalakon található pénzügyi útmutatót. Hagyd, hogy a bölcs emberek tanácsai vezessenek utadon, s hozzásegítsenek ahhoz, hogy sovány erszényed megteljen, és elérhetővé váljon számodra a gazdagság reményével kecsegtető, boldog jövő.

A könyvben található szabályok örökérvényűek, akár a gravitáció törvénye, ezért előtted már sok más embert segítettek hozzá bankszámlája feltöltéséhez és pénzügyi sikerek eléréséhez.ELŐSZÓ

Az, hogy mennyire gazdag egy nemzet, lakóinak pénzügyi helyzetétől függ.

Ez a könyv az egyén pénzügyi sikereiről szól. Sikeren az erőfeszítés és a tehetség révén elért teljesítményt értjük. A siker azonban nem jön könnyen, komoly erőfeszítést igényel attól, aki róla ábrándozik. Józan gondolatainkat bölcs tetteknek kell követniük, s gondolataink segítségével megérthetjük a dolgok lényegét.

A Babilon leggazdagabb embere révén az olvasó felhizlalhatja sovány erszényét, és megértheti, miként működnek a pénzügyi élet fogaskerekei. Azok, akik becsvágyóak és szeretnének sikeresek lenni, bizonyára sok ötletet olvashatnak majd arról, hogy miként kereshetnek még több pénzt, hogyan maradhatnak gazdagok, és milyen vállalkozásokba fektethetik be félretett vagyonukat.

A következő oldalakon visszarepítem az olvasót Babilonba, a ma már világszerte elfogadott pénzügyi aranyszabályok szülőhelyére. A szerző reményét fejezi ki, hogy az új olvasóknak is megmutathatja a zsíros bankszámlákhoz, pénzügyi sikerekhez, valamint a nehéz anyagi helyzetből való kilábaláshoz vezető helyes utat.

Szeretném kifejezni hálámat és köszönetemet azoknak az üzletembereknek, akik eljuttatták barátaikhoz, rokonaikhoz, beosztottjaikhoz és üzlettársaikhoz ezeket a csodálatos meséket. Nincs is annál jobb, ha valaki olyan gyakorlatiasan gondolkodó emberek támogatását élvezheti, akik a történetekben található bölcs tanácsok alkalmazása révén értek el komoly sikereket.

Babilon azért válhatott az ókori világ leggazdagabb városává, mert lakói koruk legtehetősebb polgárai voltak. Nagy becsben tartották a pénzt, és gyakorlatias szabályokat követve, jó érzékkel fektették be vagyonukat. Megteremtették maguknak azt, amire mindannyian vágyunk: a biztos jövőt.

G.S.C.


TARTALOM

Tartalom

Mese a férfiról, aki aranyra vágyott

Babilon leggazdagabb embere

Hétféle gyógymód a sovány erszény felhizlalására

A jó szerencse istennője

Az arany öt szabálya

A babiloni hitelező

Babilon falai

A babiloni tevekereskedő

A babiloni agyagtáblák

Babilon legszerencséssebb embere

Betekintés Babilon történetébe

A szerző és könyve


A szerző és könyve

GEORGE SAMUEL CLASON 1874. november hetedikén született, a missouribeli Louisianában. A Nebraskai Egyetemen tanult, majd a spanyol-amerikai háború alatt csatlakozott az Egyesült Államok hadseregéhez. Hosszú könyvkiadói pályafutását a Clason Map Company megalapításával kezdte colorado-állambeli Denverben. Ő adta ki az Egyesült Államok és Kanada első úti atlaszát. 1926-ban megjelentette a pénzügyi sikerekről és gazdálkodásról szóló híres sorozatának első kötetét, melyben az ősi Babiloni tanmesékkel támasztotta alá a pénzről vallott nézeteit. A könyvet óriási példányszámban vásárolták fel a bankok és a biztosító társaságok, így tartalma rövidesen milliók számára vált ismertté. Leghíresebb története a "Babilon leggazdagabb embere" volt, melyről ez a kötet a címét kapta. Ezek a babiloni mesék a mai kor embere számára is követendő példát állítanak.

vissza a lap tetejére

 

- vissza       megrendelés -
 
Manhertz József Podcast - Manhertz József Spotify - Manhertz József blog
 
Személyiségfejlesztés és kommunikáció
...ahol az ingyenes anyagok is többet érnek, mint máshol a fizetős!